Ladies Night - Verliefd op Cuba
13 februari 2019

Ladies Night - Verliefd op Cuba

Datum: Woensdag 13 februari
Tijd: Event start één uur voor aanvang film*, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden.
Ticketprijs: € 14,50 p.p.

Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige avond en kom naar de Ladies Night. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje. In de bioscoop zijn er stands met accessoires, fashion, beauty en worden er prijzen verloot. Daarna bekijk je de voorpremière van Verliefd op Cuba, de nieuwe romantische komedie van de makers van Verliefd op Ibiza en Toscaanse Bruiloft. Na afloop van de Ladies Night ontvang je ook nog een goodiebag!

Loes is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Eén telefoontje uit Cuba zet alles op z’n kop: Maartje, de twintigjarige dochter van Loes wil trouwen met de Cubaanse Carlos. Het is ware liefde, zegt haar dochter. Maar ware liefde, wat is dat eigenlijk? Loes gelooft er niet meer in. Daarnaast vindt Loes Maartje toch echt te jong om te trouwen en ze reist naar Cuba om haar dochter daarvan te overtuigen. Met als gevolg: een breuk tussen moeder en dochter. Maartje en Loes moeten zich op een nieuwe manier tot elkaar leren verhouden, een uitdaging voor elke moeder die haar dochter volwassen moet laten worden.

Op het exotische eiland ontmoet Loes de charmante Juan... Een Nederlander die zich jaren geleden op Cuba heeft gevestigd. Hij laat Loes zien hoe te leven en leert haar opnieuw lief te hebben. Ex-man Alex en zijn vriendin Machteld zijn ook naar Cuba afgereisd. Als Loes en Alex na een avondje drinken weer met elkaar in bed belanden wordt het ingewikkeld. Is terug naar het verleden nou wel een goed idee?

Loes ontdekt dat je nooit zeker weet hoe de toekomst gaat lopen, of iemand van je houdt. Dat het onbekende de liefde juist zo’n mooi avontuur maakt.

*Bij Kinepolis CineMagnus Schagen, Kinepolis CineMeerse Hoofddorp en Kinepolis Zoetermeer start het event een halfuur voor aanvang van de film.

Genre: Romantische komedie
Filmlengte: 5 minutes
Land: Netherlands, The
Releasedatum: 13/02/2018