Home / Actueel / Groepsactiviteiten bij Go Planet Parc

Groepsactiviteiten bij Go Planet Parc

 Als de regels er de komende tijd niet veel strenger op worden kun je bij Go Planet Parc op een veilige manier allerlei groepsactiviteiten ondernemen. Of het nou om een familiefeest, vrijgezellenparty of personeelsfeest gaat, Go Planet biedt tal van mogelijkheden. Naast dat je leuke activiteiten bij de afzonderlijke locaties kunt doen hebben de Go Planet-ondernemers hun aanbod in leuke arrangementen gebundeld. Je kunt dan verschillende activiteiten combineren en het arrangement is inclusief bijbehorende cateringfaciliteiten.


Wat dacht je bijvoorbeeld van een duik bij Diveworld met na afloop een hapje eten bij Sensazia (wokken of grillen)? Met uiteraard professionele begeleiding tijdens het duiken. Maar je kunt ook duiken en daarna bowlen en dan een hapje en drankje doen. Voor een familiefeestje is alleen een potje bowlen en daarna wat eten en drinken natuurlijk ook super leuk om te doen.

Ook een activiteit als karten kun je met talloze andere activiteiten combineren, zoals: Lasertag & Midgetgolf en Duiken & Grillen. Maar als je karten al genoeg actie vindt kun je daarna ook lekker naar de film gaan, dat kan met het Kart & Movie arrangement. Speciaal voor de voetbalfans is er een rondleiding bij FC Twente. Wat ook altijd leuk is: schaatsen bij IJsbaan Twente. Dat wordt gegarandeerd lachen, gieren, brullen.


Kortom, welk feestje je ook wilt vieren: Go Planet Parc biedt voor ieder wat wils! Bekijk het complete aanbod via de onderstaande knop.