Home / Actueel / Kinderfeestjes bij Go Planet Parc

Kinderfeestjes bij Go Planet Parc

Als ouder kan het best moeilijk zijn om een kinderfeestje te organiseren, maar bij Go Planet Parc bent u aan het juiste adres! De activiteiten die wij te bieden hebben zorgen voor een uniek en onvergetelijk feestje. Daarbij zijn wij makkelijk te bereiken met de auto en beschikken we over een ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Activiteiten

Bij Go Planet Parc zijn er unieke locaties die ervoor zorgen dat uw kind een geweldig feestje kan vieren. Zo kunt u ervoor kiezen om te midgetgolfen bij Sensazia Enschede. De unieke verhalen achter de golfbanen zorgen voor een uniek concept. Voor een actiever feestje is er de mogelijkheid om te bowlen bij het vernieuwde bowlingcentrum Bowling Enschede of om te lasergamen bij ZERO55. Voor de filmliefhebbers is er ook de mogelijkheid om naar Kinepolis te gaan voor een ware filmbelevenis. Bij Monkey Town Enschede bieden wij kinderen de gelegenheid om te klimmen en te klauteren in een geweldig speelparadijs. Het is de perfecte plek voor uw kind om een feestje te vieren.

Go Planet Parc biedt ook combinaties van verschillende activiteiten. Er is voor ieder wat wils. Wilt u zelf een combinatie samenstellen? Ook dat is mogelijk! Ga snel naar onze groepsactiviteiten en kom erachter welk kinderfeestje u het meeste aanspreekt.