Home / Aanbod / Groepsactiviteiten / Vrijgezellenfeest Omgeving Twente

Vrijgezellenfeest in Enschede

Gaat één van je vrienden of vriendinnen binnenkort trouwen? Wil jij je vriend/vriendin of collega een waardig afscheid van het vrijgezellenbestaan geven en ben jij de aangewezen persoon om het vrijgezellenfeest te organiseren? Dan ben je bij Go-Planet Parc aan het goede adres. We hebben allerlei verschillende arrangementen speciaal gemaakt voor vrijgezellenfeesten. Daarnaast kun je natuurlijk altijd zelf een arrangement samenstellen met activiteiten naar eigen wens. Je kunt hierbij denken aan KartenLasergamen en bijvoorbeeld Bowlen.


Vrijgezellenfeest ideeën en inspiratie

Ben je op zoek naar ideeën of inspiratie voor een vrijgezellenfeest? Dan ben je op de goede plek uitgekomen. Bij Go Planet zijn er een tal aan mogelijkheden en activiteiten tijdens het vrijgezellenfeest. Denk bijvoorbeeld aan Karten , Lasergamen, Escape rooms, Bowlen en meer.

Je kunt natuurlijk zelf een arrangement samenstellen, hiervoor kun je contact opnemen met ons via het contactformulier. Ook hebben we een aantal standaard arrangementen voor vrijgezellenfeesten opgesteld. Klik op de onderstaande knop om ze te bekijken.

Eten & Drinken

Wil je naast de gekozen activiteit(en) of arrangementen ook wat eten en/of drinken? Dit is geen enkel probleem. Go Planet biedt vele mogelijkheden aan als het gaat om eten en drinken. Je kunt onder andere terecht bij Sensazia en Bowling Enschede (tafelgrillen).