Home / Actueel / Kinderfeestjes bij Go Planet Parc: de keuze is reuze!

Kinderfeestjes bij Go Planet Parc: de keuze is reuze!

Heb je een kinderfeestje te vieren? Dan biedt Go Planet Parc volop vertier voor zowel de kleintjes als voor tieners. Naast dat je leuke activiteiten bij de afzonderlijke locaties kunt doen hebben de Go Planet-ondernemers hun aanbod in leuke arrangementen gebundeld. Je kunt dan verschillende activiteiten doen en het arrangement is inclusief een aantal consumpties en iets lekkers te eten. Uiteraard is er ook een verrassing voor de jarige job. 

Kinderfeestjes voor de kleintjes

Monkey Town is natuurlijk dé locatie voor de kleintjes en gegarandeerd een succes. De kids kunnen zich heerlijk uitleven in het indoor speelpark: klimmen, klauteren, kruipen door tunnels en springen op de springkussens en trampolines. Van ieder verjaardagsfeestje wordt een superfeest gemaakt met bijbehorende versnaperingen. 


FC Twente Voetbalparty

Zoals gezegd bieden de Go Planet-ondernemers ook leuke combi arrangementen zoals de Laser & Bowling, Bowl & Golf en de Bowl & Skate. Maar uiteraard is een middagje naar de film of lekker schaatsen bij IJsbaan Twente ook super leuk. En wat dacht je van de FC Twente Voetbalparty voor de echte voetbalfans? Met een rondleiding door het stadion en leuke voetbalspellen. 

Tienerparties

Ook voor de wat oudere kinderen vanaf een jaar of 10 zijn er genoeg leuke activiteiten om een echte party te vieren: Karten, Escape Rooms, schaatsenLasertaggenDarten, naar de film bij Kinepolis of lekker ‘bouncen’ bij Bounce Valley. En ook de FC Twente Voetbalparty mag hier niet ontbreken. Na afloop lekker chillen met wat snacks en de party is compleet. 


Kortom, Go Planet Parc biedt voor ieder wat wils! Kijk voor het complete aanbod op de website: