Home / Aanbod / Groepsactiviteiten / Personeelsfeest Overijssel

Personeelsfeest in Twente

Bij de meeste bedrijven wordt ongeveer één keer per jaar een personeelsfeest georganiseerd. Bij de kleine bedrijven regelt de baas dit vaak, bij de grote bedrijven is de personeelsverenigning hiervoor verantwoordelijk. In ieder geval is het altijd de vraag: wat gaan we doen en waar gaan we dit doen? 

Ben jij de aangewezen persoon voor het regelen van het personeelsfeest? Dan ben je bij Go Planet Parc op de goede plek gekomen. Bij Go Planet hebben we een tal aan mogelijkheden voor het regelen van personeelsfeesten. Wil je zelf bepalen welke activiteiten er zijn bij het personeelsfeest? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact met ons op via het contactformulier, samen kijken we naar de mogelijkheden die het best passen bij jouw wensen.


Personeelsfeest ideeën en inspiratie

Voor het regelen van een personeelsfeest heb je natuurlijk leuke en gezellige activiteiten nodig. Denk hierbij aan kartenlasergamenbowlen of bijvoorbeeld een keer wat bijzonders zoals een introductieduik

Naast het zelf samenstellen bieden we ook een aantal standaard arrangementen aan voor personeelsfeesten. Deze arrangementen kun je bekijken door op de onderstaande knop te klikken.

Eten & Drinken

Wil je naast de gekozen activiteit(en) of arrangementen ook wat eten en/of drinken met je collega's? Dit is geen enkel probleem. Go Planet Parc biedt vele mogelijkheden aan als het gaat om eten en drinken. Je kunt onder andere terecht bij Sensazia en Bowling (tafelgrillen).