Home / Actueel / Vrijgezellenfeesten bij Go Planet parc
Geplaatst op: 7 oktober 2019

Vrijgezellenfeesten bij Go Planet Parc

Wilt u uw vriend/vriendin of collega een onvergetelijk afscheid van het vrijgezellenbestaan geven? Dan bent u bij Go Planet Parc aan het goede adres. Wij hebben namelijk verschillende activiteiten die perfect zijn voor het vieren van een vrijgezellenfeest.

Groepsactiviteiten

Ontdek de leuke actieve combinaties die wij aanbieden zoals; Kart & Bowl, Lasertag & Midgetgolf en Kart & Lasertag. Om de samenwerking tussen de groep te testen, is de combinatie van Kart & Escape Room perfect! We bieden hiernaast nog veel meer combinaties aan, die kunt u hier bekijken. Kortom, Go Planet Parc is een goede plek om een vrijgezellenfeest te vieren.

Eten & drinken

Naast de gekozen activiteit(en) is het ook mogelijk om wat te eten/drinken met uw groep. Go Planet Parc biedt hiervoor vele mogelijkheden. U kunt hier onder andere terecht bij Chef Burgers & Lounge, Feestcafé de Kroeg, Sensazia, Aphrodite en meer!

Naast de standaard combinaties bieden we u ook de mogelijkheid om zelf een arrangement samen te stellen. Wilt u weten wat Go-Planet Parc u nog meer te bieden heeft? Klik dan op deze link.