Home / Actueel / Duiken bij Go Planet Parc

Duiken bij Go Planet Parc

Heeft u altijd al willen leren duiken of bent u al in het bezit van een duikbrevet? Bij Go Planet Parc is het mogelijk om te duiken bij DiveWorld! De 10 meter diepe indoor duik toren van DiveWorld is gevuld met 1,3 miljoen liter kristalhelder water. Daarnaast is het verwarmde water altijd minimaal 23 graden. Kortom de perfecte locatie om te duiken!

DiveWorld

Naast de duiktoren beschikt DiveWorld over kleedkamers, warme douches, een horeca gedeelte en een goed gevulde shop. Ook wordt er een breed scala aan cursussen verzorgd die bekend staan door professionaliteit, vakbekwaamheid en gezelligheid. DiveWorld bezit verschillende platformen, waardoor er op elke diepte de vaardigheden worden bijgehouden, uitrusting getest kan worden of er gewoon lekker kan worden gedoken. Of u nu vrij komt duiken of een introductie duik komt ervaren, DiveWorld doet zijn best om u een geweldige dag te laten beleven.

Shop

DiveWorld heeft naast de mogelijkheid om te duiken ook een online shop. Binnen deze shop heeft DiveWorld een uitgebreid assortiment. U kunt er onder andere snorkels, vinnen, maskers, duiklampen, onderwater camera’s en duik accessoires vinden. Wilt u het duikassortiment in het echt zien? Dan heet DiveWorld u van harte welkom in de duikwinkel en duiktoren!

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen over DiveWorld? Klik dan op deze link.