Home / Actueel / Personeelsfeesten bij Go Planet Parc

Personeelsfeesten bij Go Planet Parc

Ben je op zoek naar een leuke en gezellige activiteit voor uw personeelsfeest? Go Planet Parc biedt verschillende activiteiten, waardoor de collega’s met plezier terug zullen denken aan de gezellige dag. Daarbij zijn wij makkelijk te bereiken met de auto en beschikken we over een ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Groepsactiviteiten

Bij Go Planet Parc kunt u kiezen uit verschillende groepsactiviteiten en -arrangementen. Zo kunt u bijvoorbeeld met uw collega’s gaan voor een sportieve dag waarbij u kunt lasergamen en karten. Of wilt u samen met uw collega’s rustig bijpraten onder het genot van een hapje of drankje, met een leuke activiteit achteraf? Ook dat is mogelijk bij de combinatie van een all-in restaurant en een spel midgetgolf.

Eten/drinken

Naast de gekozen activiteit(en) is het ook mogelijk om wat te eten/drinken met uw collega’s. Go Planet Parc biedt hiervoor vele mogelijkheden. U kunt onder andere terecht bij Chef Burgers & Lounge, Feestcafé de Kroeg, Sensazia, Aphrodite en meer!

Naast de standaard arrangementen bieden we u ook de mogelijkheid om zelf een arrangement samen te stellen. Bent u benieuwd wat Go-Planet Parc u allemaal te bieden heeft? Klik dan op deze link.