Home / Actueel

Actualiteiten op Go Planet Parc

Nieuws, Evenementen & Aanbiedingen


 

Loods of stock sample sale | Enschede

13-05-2024

Aanstaande donderdag 16 mei tot en met zaterdag 18 mei 2024 bevindt zich een sample sale van LOODS of stock bij de Ijsbaan Twente op het Go Planet Parc. Benieuwd naar de details?

Nieuw! Nu ook 90 minuten tickets bij Bounce Valley

13-03-2024

Nieuw bij bounce valley: 90 minuten tickets!

ONBEPERKT karten bij Zero55!

04-03-2024

Vanaf maart kun jij om de week op maandag onbeperkt karten! Lees meer en meld je aan!

DiveWorld volledig van het gas af

18-11-2022

Met het verwijderen van de gasmeter en de gasleidingen is DiveWorld officieel van het gas af. Twee jaar geleden bleek het ventilatiesysteem van de ruimtes boven aan vervangingtoe

Sinterklaasactiviteiten bij Monkey Town Enschede

09-11-2022

In november zijn er tal van Sinterklaasactiviteiten bij indoor speeltuin Monkey Town Enschede. Alle deze extra activiteiten zijn inbegrepen bij de reguliere toegang tot de speeltuin op Go Planet Parc. Ook komt Sinterklaas zelf uiteraard op bezoek.

Padellen bij Go-Planet

09-08-2022

Een super leuke activiteit bij Go-planet namelijk Padel. Padel is booming! Het energieke spel wordt wereldwijd door mensen ontdekt en omarmt.

Duiken bij Go Planet Parc

02-08-2022

Heeft u altijd al willen leren duiken of bent u al in het bezit van een duikbrevet? Bij Go Planet Parc is het mogelijk om te duiken bij DiveWorld!

Escape rooms bij Go Planet Parc

26-07-2022

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in Enschede en omstreken waarbij teamwerk van belang is? Bij Go Planet Parc ben je aan het juiste adres. Los de diverse puzzels en raadsels op en laat je hersens kraken!

Personeelsfeesten bij Go Planet Parc

18-07-2022

Ben je op zoek naar een leuke en gezellige activiteit voor uw personeelsfeest? Go Planet Parc biedt verschillende activiteiten, waardoor de collega’s met plezier terug zullen denken aan de gezellige dag.

Uw personeelsfeest bij Go Planet Parc?

17-07-2022

Ontdek de leukste activiteiten voor een personeelsfeest bij Go Planet Parc! Wij hebben verschillende combinaties waardoor u uw personeelsfeest uniek en sfeervol kunt maken!

Vrijgezellenfeesten bij Go Planet parc

14-07-2022

Wilt u uw vriend/vriendin of collega een onvergetelijk afscheid van het vrijgezellenbestaan geven? Dan bent u bij Go Planet Parc aan het goede adres. Wij hebben namelijk verschillende activiteiten die perfect zijn voor het vieren van een vrijgezellenfeest.

Lasertag bij Go Planet Parc

11-07-2022

Bent u op zoek naar een leuke lasertag ervaring in Enschede of omstreken? Dan bent u bij Go Planet Parc aan het juiste adres. Ga de strijd aan met je vrienden, familie of collega’s!

Marco Polo Golf bij Go Planet Parc

08-07-2022

Bent u op zoek naar een unieke midgetgolf ervaring in Enschede of omstreken? Dan bent u bij Go Planet Parc aan het juiste adres! Marco Polo Golf heeft een leuk thema waardoor u nog meer golfplezier kunt beleven!

E-karten & Escape Room bij Go Planet Parc

04-07-2022

Ben jij op zoek naar een actieve dag in Enschede en omgeving? Dan ben je bij Go Planet Parc aan het juiste adres. Probeer te ontsnappen uit een Escape Room en scheur met een uitdagende snelheid over een circuit!

Kinderfeestjes bij Go Planet Parc

01-07-2022

Als ouder kan het best moeilijk zijn om een kinderfeestje te organiseren, maar bij Go Planet Parc bent u aan het juiste adres! De activiteiten die wij te bieden hebben zorgen voor een uniek en onvergetelijk feestje.

Sensazia bij Go Planet Parc

30-06-2022

Sensazia Enschede, gelegen op Go Planet Parc, is de perfecte plek voor een etentje en voor een unieke midgetgolfervaring.

Karten bij Go Planet Parc

23-06-2022

Bent u op zoek naar een leuke E-Kart ervaring in Enschede of omstreken? Bij Go Planet Parc ben je aan het juiste adres.

Poolen op Go Planet Parc bij Poolhouse Enschede

19-06-2022

Poolhouse Enschede beschikt over 6 gloednieuwe Pool tafels, waardoor iedereen genoeg ruimte heeft. Lees meer over Poolhouse Enschede in dit artikel.

Midgetgolf kinderfeestjes bij Go Planet Parc

17-06-2022

Voor een actief en uniek kinderfeestje in Enschede of omstreken kunt u terecht bij Go Planet Parc. De gethematiseerde midgetgolfbanen bij Midgetgolf Enschede zorgen voor een onvergetelijk kinderfeestje!

Monkey Party Aap

16-06-2022

Kinderfeestje Enschede? Monkey Town! Een te gek feestje waar je geen omkijken naar de kinderen hebt vier je natuurlijk in de indoor speeltuin van Monkey Town! Klimmen, glijden, ravotten, springen en stuiteren..

E-karten & Escape Room bij Go Planet Parc

06-06-2022

Ben jij op zoek naar een actieve dag in Enschede en omgeving? Dan ben je bij Go Planet Parc aan het juiste adres. Probeer te ontsnappen uit een Escape Room en scheur met een uitdagende snelheid over een circuit!

Grieks eten bij Go Planet Parc

28-05-2022

Kom bij Go Planet Parc de Griekse sfeer proeven bij Aphrodite. Aphrodite is een Grieks restaurant gelegen op Go Planet Parc.

Bowlen bij Go Planet Parc

11-05-2022

Bent u op zoek naar een leuk bowlingcentrum binnen Enschede en omstreken? Bij Go Planet Parc bent u aan het juiste adres! Bowling Enschede biedt de gelegenheid om gezellig te bowlen met vrienden, familie of collega’s!

Glow Monkey Golf bij Go Planet Parc

03-05-2022

Ben je op zoek naar een unieke midgetgolf ervaring in Enschede of omstreken? Dan bent je bij Go Planet Parc aan het juiste adres! Glow Money Golf heeft een uniek verhaal waardoor je nog meer golfplezier kunt beleven!

Bounce Valley Night Deal

30-04-2022

Bounce Valley heeft nu de Bounce Night Deal. Voel je weer helemaal kind, laat al je frustraties van de hele week werken eruit en kom samen met je vrienden bouncen op de vrijdag- of zaterdagavond!

Horeca op Go-Planet

28-04-2022

Geen uitje is compleet zonder een lekker hapje eten. Dat kan op Go Planet Parc onder andere bij Femi’s & Ardem, Aphrodite en Sensazia all-in Restaurant.

Teamfeesten bij Go Planet Parc

12-04-2022

Bent u op zoek naar een teamfeest in Enschede of omstreken? Dan kunt u terecht bij Go Planet Parc! Wij bieden een ruim aanbod van verschillende activiteiten, waardoor u samen met uw team een onvergetelijk uitje kunt beleven.

Groepsactiviteiten bij Go Planet Parc

09-04-2022

Als de regels er de komende tijd niet veel strenger op worden kun je bij Go Planet Parc op een veilige manier allerlei groepsactiviteiten ondernemen. Of het nou om een familiefeest, vrijgezellenparty of personeelsfeest gaat, Go Planet biedt tal van mogelijkheden.

Pool tips en de spelregels

10-02-2022

Pool is heel laagdrempelig. Je hoeft alleen maar een keu te kunnen vasthouden en je kan meedoen. Het is een sociaal spel, waarbij je tussen de beurten door even met elkaar kunt praten, maar er zit ook een competitieve kant aan."

Kinderfeestjes bij Go Planet Parc: de keuze is reuze!

19-01-2022

Heb je een kinderfeestje te vieren? Dan biedt Go Planet Parc volop vertier voor zowel de kleintjes als voor tieners. Naast dat je leuke activiteiten bij de afzonderlijke locaties kunt doen hebben de Go Planet-ondernemers hun aanbod in leuke arrangementen gebundeld.

Schoolreisjes bij Go Planet Parc

12-12-2019

Bent u op zoek naar een leuke gelegenheid voor een schoolreisje? Bij Go Planet Parc bent u aan het juiste adres! Bij Monkey Town zullen de kinderen een onvergetelijk schoolreisje beleven!

Kinderfeestjes bij Go Planet Parc

28-11-2019

Als ouder kan het best moeilijk zijn om een kinderfeestje te organiseren, maar bij Go Planet Parc ben je aan het juiste adres! De activiteiten die wij te bieden hebben zorgen voor een uniek en onvergetelijk kinderfeestje.