Home / Actueel / Escape rooms bij Go Planet Parc

Escape Rooms bij Go Planet Parc

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in Enschede en omstreken waarbij teamwerk van belang is? Bij Go Planet Parc ben je aan het juiste adres. Los de diverse puzzels en raadsels op en laat je hersens kraken!

Bij ZERO55 Enschede heb je de keuze uit drie escape rooms; The Bank Vault, The Armoury en Laboratory. Onderstaand vertellen we je meer over deze escape rooms.

The Bank Vault

Binnen deze Escape Room staat er een grote kluis in het kantoor van bankmedewerker Hank Smith. Er wordt gezegd dat er wel meer dan 6 miljoen euro in zit. Zorg ervoor dat je samen met je team zoveel mogelijk geld buit maakt en binnen 55 minuten ontsnapt!

The Armoury

Maak samen met je team de bomkoffer onschadelijk en ontsnap binnen 15 minuten door genoeg punten bij elkaar te schieten. Deze Mini Escape Room kan in het Nederlands, Engels en Duits gespeeld worden.

Laboratory

Maak het virus binnen 15 minuten onschadelijk samen met je team door de juiste aanwijzingen te ontdekken. Bij deze Mini Escape Room heb je de keuze uit drie verschillende moeilijkheidsgraden. Ook deze Escape Room kan in het Nederlands, Engels en Duits gespeeld worden.

X-Cube

Beleven doe je in de X-Cube waar je allerlei verschillende belevingen kunt doen. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. Zie de X-Cube als een kruising tussen een escaperoom en een videogame. Wij noemen het de “next generation Escape experience”.


Ben je benieuwd naar de escape rooms? Klik dan op deze link. Wil je meer weten over de activiteiten van Go Planet Parc? Klik dan op deze link.