Home / Actueel / Sensazia bij Go Planet Parc

All-in restaurant Sensazia bij Go Planet Parc

Sensazia Enschede, gelegen op Go Planet Parc, is de perfecte plek voor een etentje en voor een unieke midgetgolfervaring. Bij het all-in restaurant wordt u meegenemen op reis en kunt u zich laten verrassen door de weelde die de internationale keuken te bieden heeft. De midgetgolfbanen bij zijn gethematiseerd, waardoor u kunt genieten van een unieke midgetgolfervaring!

All- in restaurant Sensazia

In het all-in restaurant biedt Sensazia veel verassende mogelijkheden. Iedereen kan zelf naar het buffet lopen, waardoor u een gezellig, sfeervol feest krijgt met voor elk wat wils eten en drinken. Bij dit restaurant betaalt u een vast bedrag waarbij u kunt kiezen uit drie pakketten: Basic, Standaard en Deluxe. Bij alle pakketten kunt u gebruik maken van de uitgebreide menukaart. Proef de Japanse sfeer en neem een hapje van de sushi of stel uw eigen eten samen bij het wokken. All-in restaurant Sensazia Enschede biedt alle mogelijkheden die u nodig heeft om te genieten van een fantastisch etentje!

Midgetgolf banen

Bij Sensazia Enschede heeft u de keuze uit twee midgetgolf banen: GLOW monkey GOLF en Marco Polo Golf. Bij GLOW monkey GOLF gaat u samen met Monkey King en zijn vrienden in een oude verlaten tempel op zoek naar het geheim achter de vermissing van de priester Tripitaka. Uw precisie zal steeds meer op de proef worden gesteld. Gaat het u lukken om priester Tripitaka te bevrijden?
Bij Marco Polo Golf reist u samen met Marco Polo naar China. Op deze midgetgolfbaan waan je jezelf in het China van de 13e eeuw. De banen zijn een afspiegeling van het leven in die tijd. Zo heb je de rijstvelden, een enorme pagode en natuurlijk draken. Gaat u ook mee op avontuur bij Marco Polo Golf?

Heeft u nog vragen over Sensazia Enschede of wilt u meer informatie? Klik dan op deze link.