Home / Actueel / Sinterklaas activiteiten Enschede

Sinterklaasactiviteiten bij Monkey Town Enschede 

In november zijn er tal van Sinterklaasactiviteiten bij indoor speeltuin Monkey Town Enschede. Alle  deze extra activiteiten zijn inbegrepen bij de reguliere toegang tot de speeltuin op Go Planet Parc. Ook komt Sinterklaas zelf uiteraard op bezoek. 


Nationale Pietendag  

Op zaterdag 26 november is er vanaf 12:30 uur de Nationale Pietendag bij Monkey Town Enschede.  Tijdens deze dag krijgen aanwezige aspirant-Pieten dé kans om te trainen als een echte Piet en als  alle onderdelen afgestempeld zijn, een Pietendiploma mee naar huis te nemen. De activiteiten om  het Pietendiploma te halen starten om 12:30 uur. 

De dag begint echter al eerder, want om 11:30 uur kunnen de voeten al van de vloer met een show  van Piet Toby die natuurlijk Sinterklaas meeneemt. Ook toegang tot deze show is inbegrepen bij de  reguliere entreeprijs.

Piet Toby bij MonkeytownSinterklaas en Rogier de Avonturier met het Sinterklaasfestijn 

Op woensdag 30 november strijkt de goedheiligman weer neer in Monkey Town Enschede. Deze  keer heeft hij ‘huisvriend’ van Monkey Town Rogier de Avonturier meegenomen voor een gezellige  familiefestijn. Kinderen kunnen bovendien een prijzenpakket winnen tijdens de show. Vanaf nu  kunnen kinderen namelijk al tot de start van de show hun allermooiste knutselwerkje voor de Sint  en Rogier de Avonturier inleveren op de vestiging. Rogier en Sinterklaas zullen tijdens de show de  winnaars bekendmaken. De show start om 15:30 uur. 

Sinterklaas festijn i bij Monkeytown in Enschede


Wil je meer weten over Monkey Town? Klik dan op de ondestaande knop.