Nieuws over Go-Planet Parc

 • Go Planet Parc Griekst Restaurant Aphrodite

  Grieks eten bij Go Planet Parc

  Geplaatst op 18 oktober 2019
  Kom bij Go Planet Parc de Griekse sfeer proeven bij Aphrodite. Aphrodite is een Grieks restaurant gelegen op Go Planet Parc.
 • Bowlen bij Go Planet Parc

  Bowlen bij Go Planet Parc

  Geplaatst op 16 oktober 2019
  Bent u op zoek naar een leuk bowlingcentrum binnen Enschede en omstreken? Bij Go Planet Parc bent u aan het juiste adres! Bowling Enschede biedt de gelegenheid om gezellig te bowlen met vrienden, familie of collega’s!
 • Uw personeelsfeest bij Go Planet Parc?

  Uw personeelsfeest bij Go Planet Parc?

  Geplaatst op 15 oktober 2019
  Ontdek de leukste activiteiten voor een personeelsfeest bij Go Planet Parc! Wij hebben verschillende combinaties waardoor u uw personeelsfeest uniek en sfeervol kunt maken!
 • escape rooms go planet parc

  Escape rooms bij Go Planet Parc

  Geplaatst op 14 oktober 2019
  Ben je op zoek naar een leuke activiteit in Enschede en omstreken waarbij teamwerk van belang is? Bij Go Planet Parc ben je aan het juiste adres. Los de diverse puzzels en raadsels op en laat je hersens kraken!
 • Glow Monkey Golf bij Go Planet Parc

  Glow Monkey Golf bij Go Planet Parc

  Geplaatst op 11 oktober 2019
  Ben je op zoek naar een unieke midgetgolf ervaring in Enschede of omstreken? Dan bent je bij Go Planet Parc aan het juiste adres! Glow Money Golf heeft een uniek verhaal waardoor je nog meer golfplezier kunt beleven!
 • Bank Vault Escape Room blog

  ZERO55 Enschede breidt uit met Escape Room

  Geplaatst op 10 oktober 2019
  Vanaf nu kunnen bezoekers van ZERO55 Enschede ontsnappen uit de nieuwe Escape Room The Bank Vault. Teams van 4 tot 8 personen hebben 55 minuten de tijd om met zoveel mogelijk geld te ontsnappen uit de bankkluis.
 • VR Racing bij Go Planet Parc

  VR Racing bij Go Planet Parc

  Geplaatst op 9 oktober 2019
  Ben je op zoek naar een unieke race ervaring? Bij Go Planet Parc ben je aan het juiste adres! Bij VR Racing kun je de strijd aangaan met je familie, vrienden of collega’s!
 • Vrijgezellenfeesten bij Go Planet parc

  Vrijgezellenfeesten bij Go Planet parc

  Geplaatst op 7 oktober 2019
  Wilt u uw vriend/vriendin of collega een onvergetelijk afscheid van het vrijgezellenbestaan geven? Dan bent u bij Go Planet Parc aan het goede adres. Wij hebben namelijk verschillende activiteiten die perfect zijn voor het vieren van een vrijgezellenfeest.
 • Evenementen op Go Planet Parc bij Expo Twente

  Evenementen op Go Planet Parc bij Expo Twente

  Geplaatst op 3 oktober 2019
  Bent u op zoek naar leuke evenementen in Enschede of omstreken? Dan bent u op Go Planet Parc aan het juist adres! Bij de evenementenhal van Expo Twente zijn er veel mogelijkheden. Ontdek welke mogelijkheid het paste bij u past!
 • Teamfeesten bij Go Planet Parc

  Teamfeesten bij Go Planet Parc

  Geplaatst op 2 oktober 2019
  Bent u op zoek naar een teamfeest in Enschede of omstreken? Dan kunt u terecht bij Go Planet Parc! Wij bieden een ruim aanbod van verschillende activiteiten, waardoor u samen met uw team een onvergetelijk uitje kunt beleven.
 • Poolen op Go Planet Parc bij Poolhouse Enschede

  Poolen op Go Planet Parc bij Poolhouse Enschede

  Geplaatst op 1 oktober 2019
  Poolhouse Enschede beschikt over 6 gloednieuwe Pool tafels, waardoor iedereen genoeg ruimte heeft. Lees meer over Poolhouse Enschede in dit artikel.
 • Personeelsfeesten bij Go Planet Parc

  Personeelsfeesten bij Go Planet Parc

  Geplaatst op 27 september 2019
  Ben je op zoek naar een leuke en gezellige activiteit voor uw personeelsfeest? Go Planet Parc biedt verschillende activiteiten, waardoor de collega’s met plezier terug zullen denken aan de gezellige dag.
 • DiveWorld Go Planet Parc

  Duiken bij Go Planet Parc

  Geplaatst op 26 september 2019
  Heeft u altijd al willen leren duiken of bent u al in het bezit van een duikbrevet? Bij Go Planet Parc is het mogelijk om te duiken bij DiveWorld!
 • blog go planet parc sensazia

  Sensazia bij Go Planet Parc

  Geplaatst op 24 september 2019
  Sensazia Enschede, gelegen op Go Planet Parc, is de perfecte plek voor een etentje en voor een unieke midgetgolfervaring.
 • Kinderfeestjes bij Go Planet Parc

  Kinderfeestjes bij Go Planet Parc

  Geplaatst op 23 september 2019
  Als ouder kan het best moeilijk zijn om een kinderfeestje te organiseren, maar bij Go Planet Parc bent u aan het juiste adres! De activiteiten die wij te bieden hebben zorgen voor een uniek en onvergetelijk feestje.
 • Monkey Town Go Planet

  Nieuw bij Go-Planet Parc: Speelparadijs Monkey Town

  Geplaatst op 11 september 2019
  Vanaf eind 2019 is Go Planet Parc een nieuw speelparadijs rijker door de komst van Monkey Town Enschede. Het 2.400 m2 grote speelparadijs komt te liggen aan het Colosseum 82. De afwerking van de binnenwanden van het pand is voltooid en de bouw van de speeltoestellen zal begin september beginnen.