Home / Schoolreisje

Schoolreisje in Twente

Het moment waar de kinderen al het hele jaar naar uitkijken: het schoolreisje! Ben je op zoek naar een schoolreisje in de omgeving van Enschede? Dan ben je op de juiste plek uitgekomen. Met een tal aan mogelijkheden op het park kunnen de kinderen zich de hele dag uitleven. We hebben op het park een aantal standaard schoolreisjes voor jullie opgesteld om de keuze makkelijk te maken. Wil je het schoolreisje liever zelf samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Klik hier om de mogelijkheden van het zelf samenstellen te bekijken.


Schoolreisje ideeën en inspiratie

Bij Go Planet hebben we allerlei activiteiten geschikt voor schoolreisjes. Denk hierbij aan Karten, Lasergamen, Midgetgolf, een rondleiding bij FC Twente en meer. Naast het zelf samenstellen van het schoolreisje hebben we het jullie makkelijk gemaakt met een aantal standaard schoolreisjes. Klik op de onderstaande knop om de mogelijkheden te bekijken.  

Eten & Drinken

Wil je naast de gekozen activiteit(en) of arrangementen ook wat eten en/of drinken tijdens het schoolreisje? Dit is geen enkel probleem. Go Planet biedt vele mogelijkheden aan als het gaat om eten en drinken. Je kunt onder andere terecht bij Sensazia en Bowling (tafelgrillen).