Home / Personeelsfeest

Personeelsfeest in Twente

Bij de meeste bedrijven wordt ongeveer één keer per jaar een personeelsfeest georganiseerd. Bij de kleine bedrijven regelt de baas dit vaak, bij de grote bedrijven is de personeelsverenigning hiervoor verantwoordelijk. In ieder geval is het altijd de vraag: wat gaan we doen en waar gaan we dit doen? 

Ben jij de aangewezen persoon voor het regelen van het personeelsfeest? Dan ben je op de goede plek gekomen. Bij Go Planet hebben we een tal aan mogelijkheden voor het  regelen van een personeelsfeest. We hebben veel leuke activiteiten voor het regelen van een personeelsfeest. Wil je zelf bepalen welke activiteiten er zijn bij het personeelsfeest? Dat kan, op de pagina zelf samenstellen kun je verschillende activiteiten selecteren waarna wij hier een lopend geheel van kunnen maken. 


Personeelsfeest ideeën en inspiratie

Voor het regelen van een personeelsfeest heb je natuurlijk leuke en gezellige activiteiten nodig. Denk hierbij aan kartenlasergamenbowlen of bijvoorbeeld een keer wat bijzonders zoals een introductieduik

Naast het zelf samenstellen bieden we ook een aantal standaar arrangementen aan voor personeelsfeesten. Deze arrangementen kun je bekijken door op de onderstaande knop te klikken.

Eten & Drinken

Wil je naast de gekozen activiteit(en) of arrangementen ook wat eten en/of drinken met je collega's? Dit is geen enkel probleem. Go Planet biedt vele mogelijkheden aan als het gaat om eten en drinken. Je kunt onder andere terecht bij Sensazia en Bowling (tafelgrillen).