ZERO55

Karten, Lasergamen, Escape Rooms en Virtual Reality Racing in Enschede

Over ZERO55 Enschede

ZERO55 is een futuristisch indoor activiteitencentrum op het Go Planet Parc. Met veel unieke mogelijkheden zoals E-karten, Lasertag, Escape Rooms en Virtual Reality Racing. Bij ZERO55 kun je terecht voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje, familiedag en kinderfeestje. ZERO55 zorgt gegarandeerd voor entertaiment en adrenaline. 

Alle activiteiten zijn te combineren met een hapje en een drankje. Voor groepen zijn er diverse buffetmogelijkheden. Het restaurant ligt centraal tussen de verschillende activiteiten met uitzicht op de kartbaan. 

Foto verbonden met tekst rechts

Informatie ZERO55

ZERO55 Enschede
Colosseum 84
7521 PT Enschede
T: 053 - 30 33 030
E: info@zero55enschede.nl
W: https://zero55.nl/enschede

Voor de actuele openingstijden, kijk op de website van ZERO55

Activiteiten

E-karten

Futuristisch racen in een elektrische kart geeft een enorme kick, vanuit stilstand heb je direct veel power! Zet de snelste rondetijd neer op ons uitdagende circuit van 425 meter met tunnels en bruggen en een spectaculaire lichtshow.

Meer informatie & boeken

Lasertag

Kom lasergamen in een uniek decor en waan je in een futuristische real game simulatie. Houd naast je tegenstanders ook de powerpods in de Arena in de gaten en schiet met scherp! Je kunt kiezen uit verschillende spelvarianten.

Meer informatie & boeken

Escape Rooms

Ontsnap bij ZERO55 Enschede uit een van onze uitdagende Escape Rooms, blijft jouw team binnen de tijd? Los de diverse puzzels en raadsels op door goed samen te werken en je hersens te laten kraken!

Meer informatie & boeken

VR Racing

Racen in onze Virtual Reality Racing Room is pas echt de toekomst! Ga zitten in je racestoel, zet je VR bril op, start de motor en voel hoe indrukwekkend het is om met 300 kilometer per uur over een circuit te scheuren.

Meer informatie & boeken

Contactgegevens

Adres
Colosseum 84
7521 PT Enschede
Telefoonnummer
053 – 30 33 030

Hieronder kunt u het formulier invullen voor meer informatie en eventuele vragen.

toets de volgende code in: 62948