Monkey Town Enschede

Kinderen kunnen bij Monkey Town klimmen, klauteren, kruipen door tunnels en springen op de springkussens en de trampolines. Of spelen met superlego en ravotten in de ballenbakken. Ouders van de kinderen hebben gratis entrée en mogen gebruik maken van Wi-Fi, zodat er gesurft of gewerkt kan worden terwijl kinderen zich vermaken in het speelparadijs.


Kinderfeestjes bij Monkey Town

Monkey Town doet ook aan kinderfeestjes. Hierbij kunnen de kinderen zich lekker uitleven met hun vriendjes. Van ieder verjaardagfeest wordt een superfeest gemaakt met al de lekkere versnaperingen die hierbij horen. De jarige krijgt zelfs een cadeautje uit de schatkist en het mooiste is, Monkey Town ruimt alles voor u op.

 

Schoolreisje bij Monkey Town

Monkey Town is de ideale locatie voor een spetterend en tof schoolreisje. De kinderen vermaken zich opperbest en de volwassenen begeleiding kunnen alles, onder het genot van een kop koffie of wat anders, goed in de gaten houden. De arrangementen zorgen er voor dat de kinderen lekker kunnen eten en drinken tegen een all-in prijs.

Meer informatie over Monkey Town Enschede?

Het speelparadijs zal over peuterochtenden beschikken en voor de bezoekers is er gratis parkeergelegenheid beschikbaar. De Facebookpagina en Instagram, waar nu al winacties op te vinden zijn, zijn te vinden onder @enschedemonkeytown.


Monkey Town Corona protocol

  • Tafels en stoelen staan minimaal 1,5 meter uit elkaar. We hanteren een systeem van kleuren per shift, zodat men per shift aan andere tafels zit. In de tussentijd kunnen de andere tafels worden schoongemaakt.
  • Plexiglas schermen en 1,5 meter afstand tape bij elke kassa.
  • Deurklinken en pinapparaat worden regelmatig schoongemaakt.

Contactgegevens