IJsbaan Twente

De volledig overdekte kunstijsbaan in Enschede

Ga naar de website van IJsbaan Twente

IJsbaan Twente

De volledig overdekte kunstijsbaan in Enschede

Ga naar de website van IJsbaan Twente

IJsbaan Twente

De volledige overdekte kunstijsbaan en Enschede

Ga naar de website van IJsbaan Twente

IJsbaan Twente is een volledig overdekte kunstijsbaan in Enschede met een 400 meterbaan, 30*60 meterbaan en een middenterrein (Batjes Speelplaats) met glijbaan en twee springkussens (één van wel 5 bij 10 meter!). 

De ijsbaan heeft ruime en gratis parkeergelegenheid voor de deur, een prachtige winkel Sportshop Ten Tusscher met loket voor het huren van schaatsen én een ruim assortiment schaatsen, kleding en accessoires. Voor en na het schaatsen kun je even lekker bijkomen in het gezellige Schaatscafé met voldoende zitruimte en een uitgebreide menukaart. IJsbaan Twente beschikt over vijf kleedkamers met zitbanken, douches, toiletten en lockers.

Op de eerste etage bevinden zich 2 prachtige lounges met bar, sfeerverlichting en audio-visuele mogelijkheden voor een gezellig feestje of vergadering en een sportieve setting. Groepen kunnen zich vermaken tijdens curlingclinics, schaatsclinics, ijshockeyclinics, Ice Challenges of een rondleiding en na afloop genieten ze van een heerlijk buffet of borrel. Kijk voor meer informatie op de website van IJsbaan Twente.

Contactgegevens

Adres
Colosseum 90
7521 PT Enschede
Telefoonnummer
053 - 460 19 70

Hieronder kunt u het formulier invullen voor meer informatie en eventuele vragen.

toets de volgende code in: 4795