IJsbaan Twente

Schaatslessen op alle niveau's

IJsbaan Twente

De volledige overdekte ijsbaan van Twente

Over IJsbaan Twente

IJsbaan Twente is een volledig overdekte kunstijsbaan in Enschede met een 400 meterbaan, 30*60 meterbaan en een middenterrein (Batjes Speelplaats) met glijbaan en winterterras. 

De ijsbaan heeft ruime en gratis parkeergelegenheid voor de deur, een prachtige winkel Hyro sports met loket voor het huren van schaatsen én een ruim assortiment schaatsen, kleding en accessoires. Voor en na het schaatsen kun je even lekker bijkomen in het gezellige Schaatscafé met voldoende zitruimte en een uitgebreide menukaart. IJsbaan Twente beschikt over vijf kleedkamers met zitbanken, douches, toiletten en lockers.

Op de eerste etage bevinden zich 2 prachtige lounges met bar, sfeerverlichting en audio-visuele mogelijkheden voor een gezellig feestje of vergadering en een sportieve setting. Groepen kunnen zich vermaken tijdens curlingclinics, schaatsclinics, ijshockeyclinics en na afloop genieten ze van een heerlijk buffet of borrel. Kijk voor meer informatie op de website van IJsbaan Twente.

Informatie IJsbaan Twente

IJsbaan Twente
Colosseum 90
7521PT Enschede
T: 053 - 460 19 70
E: info@ijsbaan-twente.nl
W: https://ijsbaan-twente.nl/ 
Voor de actuele openingstijden, kijk op de website van IJsbaan Twente

Clinics bij IJsbaan Twente

Curling

Een gezellige en sportieve activiteit voor een zakenuitje of met je vrienden en familie. Teambuilding en plezier verzekerd!

Lees meer

Schaats

Een sportieve activiteit op het ijs? Beginner of gevorderd, wij zorgen voor een leuke, leerzame clinic voor jou en je vrienden, familie of collega's.

Lees meer

IJshockey

Altijd al een keer als een stoere ijshockeyer het ijs op gewild? Boek dan samen met je sportieve vrienden of collega's een ijshockeyclinic.

Lees meer

Contactgegevens

Adres
Colosseum 90
7521 PT Enschede
Telefoonnummer
053 - 460 19 70

Hieronder kunt u het formulier invullen voor meer informatie en eventuele vragen.

toets de volgende code in: 62277