Go Dance Academy

Go Dance Academy opgericht in 2007 door Jasmijn le Loux. Deze dansschool biedt een allround lessenpakket voor ieder die interesse heeft in dans. Van kidsdance, ballet en moderne dans tot hiphop, breakdance  crews en talent classes. Tevens zijn dansers inzetbaar voor evenementen, modeshows en diverse. Wil jij van dansen je beroep maken of dansen voor je plezier iedereen is van harte welkom!

Onze aantrekkelijke dansstudio’s zijn voorzien van airconditioning en professionele dansvloer. Tevens zijn er douches, toiletten en kleedruimtes volop aanwezig. Door het open karakter, grote spiegelwand, entree met gezellige zitjes en het dansen op een krachtige beat, wanen de aspirant sterren zich in de wereld van Wall of Fame. Zoals onze slogan al zegt; Move in to the Spotlight!De lessen van Go Dance Academy

Klassiek Ballet

Uitstekend voor de bewustwording van de lichaamshouding. Ook is het een goede basis voor welke andere dansvorm dan ook. In deze lessen wordt aandacht gegeven aan lenigheid, houding, techniek, muzikaliteit en expressie. De les zal worden afgewisseld aan de barre, au milieu, in het midden en over de diagonaal.

Freestyle Jazzdance

Denk aan modernjazz, showdance en musical dance. In deze les zullen we dan ook een mix geven van deze verschillen. Er wordt zowel gebruik gemaakt van eigentijdse muziek evenals uit de jaren 80 en 90. De lessen zijn energiek, dynamisch, sensueel, explosief, spetterend! Voor ieder wat wils

Moderne dans

De klassieke ballettechniek in zijn vrije vorm. Door lossere bewegingen, het gebruik van de grond en de toevoeging van jazzdance elementen word deze zeer individuele uitgedrukt. Danservaring een we een kleine vereiste.

Showmusicaldance

Een mix van jazzdance en musicaldans. Denk hierbij aan Chicago, Cats, Grease, The Lion King…Leef je uit in één van de karakters in je eigen show! Danservaring is hierbij wel een kleine vereiste. Dit door de combinatie van jazzdance, hiphop, clipdance en internationele dans.

Kidsdance

Voor jongens en meiden van 6 jaar en ouder nu dansen op de nieuwste hits. Er wordt op deze jonge leeftijd al onbewust aandacht besteed aan de techniek! In deze les aandacht voor show, jazzdance, streetdance and a lot of pleasure!

Kleuterdans

Voor de allerkleinsten wordt er op de hipste muziek spelenderwijs het dansen bijgebracht! Dit is goed voor de motoriek, muzikaliteit, zelfvertrouwen en natuurlijk net zo belangrijk het plezier!

Contactgegevens

Adres
Colosseum 86
7531 PT Enschede