Home / Kinderfeestje

Kinderfeestje

Ben je op zoek naar een kinderfeestje in de omgeving van Twente? Dan ben je op de goede plek beland. Go Planet heeft allerlei activiteiten en arrangementen speciaal samengesteld voor kinderfeesten. De populairste kinderfeest in ons aanbod met arrangementen zijn Monkey Party Aap en Lasergame & Bowling 


Kinderfeestje ideeën en inspiratie

Ben je niet op zoek naar een standaard arrangement maar wil je zelf een pakket samenstellen? Dat kan natuurlijk, Go Planet heeft allerlei leuke activiteiten speciaal voor kinderen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld Lasergamen, Bowlen, Karten en meer. Via de onderstaande knoppen kun je de arrangementen voor kinderfeesten bekijken en zelf een pakket samenstellen.

Eten & Drinken

Wil je naast de gekozen activiteit(en) of arrangementen ook wat eten en/of drinken tijdens het schoolreisje? Dit is geen enkel probleem. (Let op! Bij sommige arrangementen zit eten inbegrepen) Go Planet biedt vele mogelijkheden aan als het gaat om eten en drinken. Je kunt onder andere terecht bij Sensazia, Bowling (tafelgrillen) en meer.