1x Escape Room
1x Karten

Kart & Escape Room

Escape Room:
Escape Room is een gloednieuwe interactieve spelvorm, waarbij je keuze hebt uit 2 verschillende rooms. Hierbij staan behendigheid, denkvermogen en actief bezig zijn centraal. Ga samen de uitdaging aan en haal met jouw team de beste score. Escape Room is ideaal voor kleine groepen. Speel samen met je vrienden, familie of collega’s!

E-karten: 

Futuristisch racen in een elektrische kart geeft een enorme kick, vanuit stilstand heb je direct veel power. Zet de snelste tijd neer op een spectaculair circuit van 425 meter met bruggen en tunnels. 

Offerte aanvragen voor activiteit

Let op: vanwege de huidige corona omstandigheden zijn groepsarrangementen uitsluitend op maat beschikbaar. We moeten rekening houden met aangepaste groepsgroottes en groepssamenstellingen. Alle arrangementen en tarieven zijn onder voorbehoud en worden per aanvraag bepaald. We nemen contact met u op om de mogelijkheden af te stemmen.

Let op: We zullen de aanvraag binnen 48 uur verwerken. indien eerder contact gewenst is kan er contact op worden genomen met ZERO55

Prijs per persoon:
€ 27,50 p.p.
Aantal personen:
Totaalprijs:

Offerte aanvragen

Bedankt voor het invullen van het groepsactiviteiten formulier, één van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.