Home / Familiedag

Familiedag in Twente

Is het weer tijd voor een familiedag? En ben jij dit jaar de aangewezen persoon om dit te organiseren? Dan ben je op de goede plek terecht gekomen. Go Planet heeft een tal aan mogelijkheden voor de ideale familiedag.


Familiedag ideeën en inspiratie

Je kunt bij ons terecht voor complete arrangementen maar ook voor losse activiteiten. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld LasergamenBowlenKartenMidgetgolf en meer.

Naast een breed scala aan losse activiteiten kun je bij Go Planet ook terecht voor kant en klare arrangementen. Om de arrangementen te bekijken kun je op de onderstaande knop klikken. 

Stel je liever je eigen arrangement samen? Dat kan natuurlijk ook. Via de onderstaande knop kun je een aantal activiteiten kiezen waarna wij er een lopend arrangement van zullen maken. 

Eten & Drinken

Wil je naast de gekozen activiteit(en) of arrangementen ook wat eten en/of drinken met je team? Dit is geen enkel probleem. Go Planet biedt vele mogelijkheden aan als het gaat om eten en drinken. Je kunt onder andere terecht bij Sensazia en Bowlen (tafelgrillen).