Informatie Zero55 Enschede

Informatie Zero55 Enschede

ZERO55 Enschede
Colosseum 84
7521 PT Enschede

info@zero55enschede.nl
https://zero55.nl/enschede/ 
053 – 30 33 030

Zero55 Enschede

 

VR Racing

Racen in onze Virtual Reality Racing Room is pas echt de toekomst! Ga zitten in je racestoel, zet je VR bril op, start de motor en voel hoe indrukwekkend het is om met 300 kilometer per uur over een circuit te scheuren. VR Racing is super realistisch door de kuipstoel, racestuur, pedalen en bijbehorende virtual reality bril. In de VR Racing Room rijdt je tegen elkaar op het circuit terwijl je in dezelfde ruimte zit, uniek in Nederland! Reserveer dus snel onze VR Racing Room en ga de strijd aan met je vrienden, familie of collega’s. VR Racing is ook heel goed te combineren met onze andere activiteiten! Vind hier een mooie deal.

- Room: Multiplayer 2 tot 8 personen
- Circuit: Alle wereldwijde formule 1 circuits
- Race: 1 spel duurt 15 minuten
- Racer: vanaf 12 jaar

  

E-karten:

Futuristisch racen in een elektrische kart geeft een enorme kick. Geen herrie en geen stank. Wel een spectaculaire lichtshow met glow in the dark effecten en lekkere racemuziek. Deze combinatie is uniek in Nederland. Reserveer daarom nu jouw kart en ga de strijd aan met je vrienden, familie of collega’s! E-Karten is ook heel goed te combineren met onze andere activiteiten! Vind hier een mooie deal.

- Baan: 425 meter, 3 tunnels, 3 bruggen
- E-Kart: beginner tot expert instellingen met booster button, 10 – 70 km per uur, een veilige snelheid voor iedereen
- Race: 1 heat duurt 12 minuten, snelste rondetijd of meeste rondjes
- Racer: minimale lengte 135 cm

  

 

Lasertag: 

Waan je bij Lasertag in een futuristische real game simulatie. Vind je lasergamen leuk? Dan vind je Lasertag spectaculair. Het is actiever, tactischer en geschikt voor jong en oud. Er zijn verschillende spelsituaties en er is veel digitale interactie. Ga dus de strijd aan met je vrienden, familie of collega’s! Lasertag is ook heel goed te combineren met onze andere activiteiten! Vind hier een mooie deal.

- Lasertag Arena: 300 m2 met unieke photopod. Ontgrendel laserdeuren en raak powerpods
- Game: 15 minuten; team-play/ VIP/ last man standing / Zombie, extra speldimensies en opdrachten
- Player: vanaf circa 8 jaar, max. spelers 24 tegelijk

  

 

Space Exit: 

Space Exit is een gloednieuwe interactieve spelvorm, waarbij je keuze hebt uit 5 verschillende rooms. Bij Space Exit staan behendigheid, denkvermogen en actief bezig zijn centraal. Ga samen de uitdaging aan en haal met jouw team de beste score. Space Exit is ideaal voor kleine groepen. Speel samen met je vrienden, familie of collega’s! Space Exit is ook heel goed te combineren met onze andere activiteiten! Vind hier een mooie deal.

- Space Exit: keuze uit 5 rooms. Climbing Wall, The Armoury, Laboratory, Lasermaze en VR Racing (under construction)
- Game: 5 opdrachten, per opdracht 15 minuten
- Player: Vanaf circa 8 jaar, 2-4 spelers per room

  

Klik hier voor meer informatie over Zero55 en de beschikbare activiteiten.

Heeft u vragen of opmerkingen over Zero55? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Foto's

Hieronder een verzameling foto's.