Voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie komt er weer aan en met al dat slechte weer is er buiten maar weinig te doen. Daar hebben we bij Go Planet de oplossing voor: De Voorjaarsvakantie Deals. De Voorjaarsvakantie Deals zijn combinaties van allerlei leuke indoor activiteiten om te doen in de voorjaarsvakantie. Bekijk het onderstaande overzicht of bekijk hier alle groepsactiviteiten.

Voorjaarsvakantie Deals:

Bekijk hier de Voorjaarsvakantie Deals van Go Planet. Wanneer je een deal hebt gevonden kun je een reservering plaatsen en zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om de details te bespreken. Aarzel niet, want vol = vol. 

Lasergamen & Bowlen - €14,50 p.p.

Bij dit unieke kinderfeestje ga je eerst een uur bowlen, daarna ga je naar de overburen van ZERO55 en speel je een potje lasergame. Ieder voor zich of juist in teams. Na al dat speelplezier staat er een lekker frietje met saus klaar inclusief onbeperkt limonade.

Lasergamen & Midgetgolf - €14,50 p.p.

Bij dit kinderfeestje ga je eerst een ronde indoor midgetgolven bij SensAzia. Na het midgetgolven bij SensAzia ga je naar ZERO55 voor 2 rondes lasergamen. Na al deze fysieke inspanning staat er een frietje met saus klaar inclusief onbeperkt limonade.

Bowlen & Midgetgolf - €13,00 p.p.

Bij dit feestje ga je eerst een uur bowlen bij Bowling Enschede. Na het bowlen ga je door naar SensAzia om te gaan midgetgolven. Het bowlen duurt ongeveer een uur en het midgetgolven hangt af van de grootte van de groep.

Karten & Bioscoop - €23,50 p.p.

Bij dit feestje ga je eerst een heat karten bij ZERO55. Na het karten ga je door naar Kinepolis om hier een film naar eigen keuze te bekijken. 

Bowlen & Schaatsen - €14,00 p.p.

Bij dit feestje krijg je één keer een entreebewijs voor vrij schaatsen bij IJsbaan Twente. Daarna ga je een uur bowlen bij Bowling Enschede. De volgorde van dit feestje kan in overleg worden aangepast.  

Zelf Samenstellen

Ben je op zoek naar een feestje maar wil je in plaats van een vast arrangement liever zelf een arrangement samenstellen? Dat kan bij Go Planet Parc. Vink de activiteiten in het formulier aan en laat je contactegevens achter zodat we het arrangement met je kunnen bespreken.