Informatie Soccer Inside Enschede

Informatie Soccer Inside Enschede

Contactgegevens:

www.soccerinside.nl
info@soccerinside.nl
0630982032


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 10:00-01:00
Zaterdag: 08:00-02:00
Zondag: 08:00-22:00

 

Soccer Inside Enschede

Soccer Inside is hét grootste indoor voetbalcentrum van Oost Nederland met 3 speedsoccervelden! Soccer Inside beschikt over een ruime horecagelegenheid met zicht op de velden. Naast voetbal en bubbelbal bieden wij  tal van arrangementen aan o.a. kinderfeestjes, teamfeesten, personeelsfeesten en  vrijgezellenfeesten. 

Wat is speedsoccer?

- Voetbal op een overdekt kunstgrasveld
- Veldformaat 30 x 15 meter
- Elk team heeft 4 spelers en 1 keeper
- De bal gaat nooit uit
- Snel en spectaculair spel
- Geen corners, buitenspel of ingooi
- 2 x 20 minuten voetballen
- Lage blessuregevoeligheid
- Gezellige 3e helft in ons sportcafé


BumperZ bubbel  voetbal
Een hilarische en tevens originele activiteit voor vrienden- en vriendinnengroepen, teamfeesten, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten,  kinderfeestjes en familiefeesten. BumperZ bubbel voetbal staat altijd garant voor lachen, gieren en brullen. Het kan zowel op onze  nieuwe locatie in Enschede als op een eigen locatie worden gespeeld.

Feesten
Soccer Inside is dé ideale locatie voor je bedrijfsfeest, familiefeest, kinderfeestje, teamfeest, themafeest en vrijgezellenfeest. We hebben tal van arrangementen en mogelijkheden voor verschillende (sportieve) activiteiten. Uiteraard is onze gezellige horecagelegenheid perfect voor een hapje en drankje!

Sportcafé
Ons gezellige en sfeervolle sportcafé  is uitermate geschikt om na het sporten nog even wat te drinken en te eten. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om sport- en voetbalwedstrijden live te volgen op groot scherm. Vanuit ons gezellige café heb je prima zicht op de kunstgrasvelden,  zodat je ook lekker ontspannen kunt kijken naar de inspanningen van anderen. 

 

Hieronder kunt u het formulier invullen voor meer informatie en eventuele vragen.

 

Foto's

Hieronder een verzameling foto's.