1x Indoor Soccer
1x Lasergamen

Lasergamen & Soccer

  • 1x lasertag (1 game van 15 minuten)
  • 1x Indoor Soccer (1 uur)

Tijdens dit kinderfeestje ga je eerst eeen uur indoor speedsoccer spelen bij Soccer Inside. Maak jij de meeste goals? Je speelt op een kunstgrasveld van 30 x 15 meter met boarding waardoor het spel lekker snel gaat! Daarna ga je lasergamen bij de ZERO55, schiet met laserstralen en haal met je team de meeste punten. Na dit sportieve kinderfeestje staat er voor iedereen een lekker frietje met saus klaar inclusief onbeperkt limonade.

Lasertag
Waan je bij Lasertag in een futuristische real game simulatie. Vind je lasergamen leuk? Dan vind je Lasertag spectaculair. Het is actiever, tactischer en geschikt voor jong en oud.

Indoor Soccer
Speedsoccer is een voetbalspel op kunstgras, het veld is 30 bij 15 meter.Omdat het veld in zijn geheel is omringd met boarding en netten blijft de bal altijd in het spel, waardoor het intensief en spectaculair is.

Let op: We zullen de aanvraag binnen 48 uur verwerken. indien eerder contact gewenst is kan er contact op worden genomen met de ondernemer in kwestie. 

Prijs per persoon:
€ 15,00 p.p.
Aantal personen:
Totaalprijs:

Offerte aanvragen

Bedankt voor het invullen van het groepsactiviteiten formulier, één van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.