1x Karten
1x Bowlen

Kart & Bowl

  • 1x E-Karten (1 heat a 10 minuten)
  • 1,5 uur Bowlen
  • 2 uur drankarrangement (bier, wijn, fris)

E-karten:
Futuristisch racen in een elektrische kart geeft een enorme kick, vanuit stilstand heb je direct veel power. Zet de snelste tijd neer op een spectaculair circuit van 425 meter met bruggen en tunnels. 

Bowlen:
Bowling Enschede, gevestigd op Go Planet is het mooiste bowlingcentrum van Enschede. Het beschikt over 16 zeer moderne bowlingbanen. De computergestuurde beeldschermen geven uw scores tijdens het bowlen nog meer kleur.

Offerte aanvragen voor activiteit

Let op: vanwege de huidige corona omstandigheden zijn groepsarrangementen uitsluitend op maat beschikbaar. We moeten rekening houden met aangepaste groepsgroottes en groepssamenstellingen. Alle arrangementen en tarieven zijn onder voorbehoud en worden per aanvraag bepaald. We nemen contact met u op om de mogelijkheden af te stemmen.

Let op: We zullen de aanvraag binnen 48 uur verwerken. indien eerder contact gewenst is kan er contact op worden genomen met ZERO55

Prijs per persoon:
€ 31,50 p.p.
Aantal personen:
Totaalprijs:

Offerte aanvragen

Bedankt voor het invullen van het groepsactiviteiten formulier, één van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.