1x Lasergamen
1x Bubbelbal
1x VR-Racing

Bubble, VR Racing & Lasergamen

  • 1x Lasertag (1x Lasertag a 15 mintuen)
  • 1x VR Racing (1x VR Racing a 15 minuten)
  • 1 uur Bubble voetbal

Lasertag:
Waan je bij Lasertag in een futuristische real game simulatie. Vind je lasergamen leuk? Dan vind je Lasertag spectaculair. Het is actiever, tactischer en geschikt voor jong en oud. Er zijn verschillende spelsituaties en er is veel digitale interactie.

VR Racing:
Racen in onze Virtual Reality Racing Room is pas echt de toekomst! Ga zitten in je racestoel, zet je VR bril op, start de motor en voel hoe indrukwekkend het is om met 300 kilometer per uur over een circuit te scheuren. VR Racing is super realistisch door de kuipstoel, racestuur, pedalen en bijbehorende virtual reality bril.

Bubble voetbal
Een leuke, spannende en hilarische activiteit voor een vrijgezellen- of bedrijfsfeest, vriendenclub of teamuitje. Het is een ludieke tak van voetbal waarbij spelers in een opgeblazen bal staan welke dient als stootkussen.

Let op: We zullen de aanvraag binnen 48 uur verwerken. indien eerder contact gewenst is kan er contact op worden genomen met de ondernemer in kwestie. 

Prijs per persoon:
€ 29,00 p.p.
Aantal personen:
Totaalprijs:

Offerte aanvragen

Bedankt voor het invullen van het groepsactiviteiten formulier, één van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.