Informatie Flynnk

Informatie Flynnk

Colosseum 72
7521 PT Enschede
+31 (0) 6 117 164 67
info@flynnk.nl

 

Flynnk School of Performing Arts

Wij zijn Flynnk

Het idee voor de theaterschool Flynnk School of Performing arts is ontstaan door de duidelijk te merken noodzaak aan talentbegeleiding in het oosten van het land. Er zijn zoveel scholen die culturele programma’s aanbieden, maar geen enkele ondersteunt het daadwerkelijke talent wat er zit. Je kan bij Flynnk terecht voor 2 soorten lessen. De basisklassen die voor iedereen toegankelijk zijn en hoewel plezier voorop staat er toch met een duidelijke visie en leerlijn gewerkt wordt. En de talentklassen die speciaal ontworpen zijn voor nieuw talent op het hoogst mogelijke niveau te brengen.

Om je passie en kunde uit te bouwen, moet je er Flynnk voor gaan. Om te ontwikkelen, moet je fouten durven maken. We leiden mensen op naar sterke individuen die hun persoonlijke top bereiken. De naam Flynnk zegt iets over de drive die nodig is om verder te komen in het vak.

Door de samenwerking met talloze casting- en stemmenbureau’s is het mogelijk om werkervaring op te doen als (stem)acteur, musicalartiest of danser. Opleiding + ervaring zorgen ervoor dat een deelnemer naar het hoogst mogelijke niveau getild wordt.

Flynnk is opgericht door Lynn Tackaert die zelf actief is als actrice, stemactrice en model. Haar ervaring, netwerk en docentschap zorgen ervoor dat Lynn een formule heeft bedacht die hier nog helemaal uniek is. Wist je dat je Lynn elke dag op televisie kan horen…?

 

Foto's

Hieronder een verzameling foto's.