Agenda

  Halloween Horror Show 2017

  Halloween Horror Show 2017 Horrorliefhebbers opgelet: in de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 oktober kan je bij Kinepolis genieten van de Halloween Horror Show. Tijdens de nachtelijke horrormarathon ontdek je vier huiveringwekkende nieuwe horrorfilms, waaronder de gloednieuwe Saw-film: Jigsaw!

  Pokémon de Film: Ik Kies Jou!

  Pokémon de Film: Ik Kies Jou! Op zondag 5 en maandag 6 november hoor je de bekende theme song van Pokémon in de bioscoop! Check Pokémon de film: Ik Kies Jou op het grote scherm en geniet daarnaast van exclusieve Pokémon-animatiefilmpjes én een unieke Pokémon trading card. Gotta catch 'em all!

  DOEN @Expotwente

  DOEN @Expotwente DOEN is een business to business netwerk beurs voor ondernemers. Basic, betaalbaar, laagdrempelig. Een heerlijk ouderwetse beurs voor iedereen die kansen zoekt en ziet, en in contact wil komen met potentiële zakenpartners.

  Star Wars: The Last Jedi

  Star Wars: The Last Jedi Terwijl ze haar eerste stappen heeft gezet in een grote wereld, gaat Rey verder op haar epische reis met Finn, Poe en Luke Skywalker in het volgende hoofdstuk van de saga

Foto's

Hieronder een verzameling foto's.

Blijf op de hoogte van de laatste updates!