Home / Actueel / ZERO55 Enschede breidt uit met Escape Room
Geplaatst op: 10 oktober 2019

ZERO55 Enschede breidt uit met Escape Room

Vanaf nu kunnen bezoekers van ZERO55 Enschede ontsnappen uit de nieuwe Escape Room The Bank Vault. Teams van 4 tot 8 personen hebben 55 minuten de tijd om met zoveel mogelijk geld te ontsnappen uit de bankkluis.  

Op de 1e verdieping van ZERO55 vind je deze spannende escape room waarbij goed samenwerken met je team de enige manier is om binnen 55 minuten te ontsnappen. Tijdens je ontsnapping probeer je ook nog eens zoveel mogelijk geld buit te maken.

Enschede is mooie escape room rijker

Manager Peter Plantenga: “We zijn voortdurend bezig onze locatie te vernieuwen en een Escape Room voor groepen van meer dan 4 personen ontbrak nog aan ons mooie aanbod. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het inbouwen en testen van de Escape Room en we zijn erg tevreden met het resultaat. Enschede is weer een mooie escape room rijker! De nieuwe Escape Room is (minimaal 24 uur van tevoren) eenvoudig te boeken via onze website.”

Bij ZERO55 Enschede konden bezoekers al terecht in de Mini Escape Rooms The Armoury en de Laboratory, waar je een kwartier hebt om te ontsnappen. Met de komst van de nieuwe Escape Room neemt het aantal activiteiten bij ZERO55 verder toe. Het Family Entertainment Center op het Go Planet Parc biedt ook al de activiteiten karten, lasergamen en virtual reality racing aan.

Bekijk de Escape Rooms van ZERO55 via deze link.