Home / Actueel / Oehlie's Pannenkoekenfestijn - Monkey Town
Geplaatst op: 6 maart 2022

Oehlie's Pannenkoekenfestijn - Monkey Town

Wedstrijd pannenkoeken eten bij Monkey Town Enschede

Op zaterdag 19 maart viert het Monkey Town Enschede op Go Planet Parc een feestje. Tijdens een speciale avondopening met live-entertainment en onbeperkt pannenkoeken eten. De papa’s en mama’s die de strijd aan durven te gaan is er een wedstrijd pannenkoeken eten georganiseerd.  

Oehlie’s Pannenkoekenfestijn

Om de Nationale Pannenkoekendag te vieren, organiseert Monkey Town Enschede een speciaal avondevenement op 19 maart. Tijdens dit feest met de naam Oehlie’s Pannenkoekenfestijn draait het allemaal om de goudbruine lekkernijen. Als alle bezoekers van de avond binnen zijn, schuift ieder kind aan voor onbeperkt pannenkoeken eten.

Hierna is het de beurt aan de ouders die het denken aan te kunnen, om deel te nemen aan de Pannenkoeken Challenge. De grote vraag is natuurlijk welke ouder binnen drie minuten zoveel mogelijk pannenkoeken weet te eten. Dit doen ze onder aanmoediging van de aanwezige kinderen en Rogier de Avonturier.

Entertainment

“Een speciale openings avond kan natuurlijk niet zonder te gek live entertainment. De beste vriend van mascotte Oehlie, Rogier de Avonturier, komt een feestje bouwen tijdens deze avond.

Hij zal de hele avond zorgen voor entertainment en de Pannenkoeken Challenge feestelijk begeleiden. Daarna geeft hij een Pannenkoeken Discoshow.


All-in prijs

Ouders hebben gratis toegang en kunnen eten van de kaart bestellen. Voor kinderen is er een all-in-prijs van € 12,50. Dit is inclusief toegang tijdens de unieke avondopening, onbeperkt pannenkoeken, ranja en natuurlijk de Pannenkoeken Discoshow.

Deelnemen aan de Pannenkoeken Challenge is gratis voor ouders, die overigens ook gratis toegang hebben tot het speelparadijs.

Avondopening

Overdag is Monkey Town Enschede regulier geopend tot 18:00 uur. Bezoekers van Oehlie’s Pannenkoekenfestijn kunnen vanaf 17:30 uur binnenkomen. Om 18:00 gaat iedereen aan tafel.

Hierna volgt de Pannenkoeken Challenge en aansluitend natuurlijk de Pannenkoeken Discoshow en lekker spelen in Monkey Town Enschede. De avond eindigt om 20:30 uur.


Klik hier om je aan te melden voor het Oehlie's Pannenkoekenfestijn.
Afrekenen kan ter plekke aan de kassa.