Home / Actueel / Nieuw op Go Planet Parc: op zaterdag 16 oktober opent Airpark Bounce Valley haar deuren!
Geplaatst op: 14 oktober 2021

Bounce Valley

Nieuw op Go Planet Parc: op zaterdag 16 oktober opent Airpark Bounce Valley haar deuren! Een luchtkussenpark van maar liefst 1.000 vierkante meter met spectaculaire obstakels en hindernissen zoals een Obstacle Run, Wipe-Out en Bungee Run. Maar je mag natuurlijk ook lekker vrij ‘bouncen’. Dit airpark is de eerste vestiging in het oosten van het land en na Rotterdam en Breda de derde vestiging van dit concept. Buiten de schoolvakanties is Bounce Valley van woensdag tot en met zondag geopend. Maar volgende week is het herfstvakantie: dus de hele week geopend!

Voor jong en oud

Een Airpark is een gigantisch aaneengesloten luchtkussen vol met hindernissen, obstakels en competitieve elementen. Op het Airpark van bijna 1.000 vierkante meter in Enschede vind je onder andere een Wipe-Out, Tarzan & Jane en Bungee Run. Niet alleen kinderen leven zich uit, ook volwassenen vermaken zich prima bij Bounce Valley. Het thema ‘fun’ is overal in meegenomen, van de lichtinstallatie tot de huisstijl en de muziek, alles is gericht op jezelf lekker laten gaan.

Plattegrond bounce valley enschede

Arrangementen

Je vindt Bounce Valley tegenover de schaatsbaan aan het spoor. Je kunt via de website tijdssloten van 1 of 2 uur reserveren. Op vrijdag- en zaterdagavond kun je gebruik maken van de Bounce Night Deal, een all-in arrangement met onbeperkt pizza en bouncen. Arrangementen voor groepen volwassenen en kinderen zijn ook te boeken (onder andere voor scholen en BSO’s). Voor de jongste bezoekers zijn er mini-bounce uren. En uiteraard is het een toplocatie voor een kinderfeestje.

Buiten de schoolvakanties is Bounce Valley van woensdag tot en met zondag geopend, op vrijdag- en zaterdagavond tot 21:00 uur. Maar volgende week is het herfstvakantie: dus de hele week geopend! Let’s Bounce! Kijk voor meer informatie op de website van Bounce Valley: