Home / Actueel / Nieuw bij Go-Planet Parc: Speelparadijs Monkey Town
Geplaatst op: 11 september 2019

Nieuw bij Go-Planet Parc: Speelparadijs Monkey Town

Vanaf eind 2019 is Enschede een nieuw speelparadijs rijker door de komst van Monkey Town Enschede. Het 2.400 m2 grote speelparadijs komt te liggen aan het Colosseum 82. Dit is op het Go planet-terrein, bij Kinepolis en de Grolsch Veste. De afwerking van de binnenwanden van het pand is voltooid en de bouw van de speeltoestellen zal begin september beginnen. Deze nieuwe vestiging zal een aantal verrassingen krijgen, waar het speelparadijs in een later stadium meer over zal vertellen.

Veertiende stad van Nederland

Enschede had in het verleden een vestiging van de landelijke speelparadijsketen op dezelfde locatie. Micha Reij, woordvoerder van de locatie in Enschede; “Het klopt dat hier tot en met juli 2015 ook kort een Monkey Town heeft gezeten. Deze is ontstaan na de overname van een slechtlopende zaak. De slechte naam die toen opgebouwd was, heeft er toen voor gezorgd dat Monkey Town Enschede alsnog de deuren sloot.” Volgens de woordvoerder is echter nu het juiste moment om een gloednieuwe vestiging te openen. “Enschede is de veertiende stad van het land en ontzettend belangrijk in de regio. Het feit dat Monkey Town landelijk 42 vestigingen heeft, maar geen vestging in Enschede of Hengelo, is een blinde vlek.”

Helemaal nieuw

Het speelparadijs wordt volledig nieuw gebouwd met kwalitatieve toestellen en hoogwaardige horeca. Ook komen er enkele unieke aspecten in, waar het team achter deze vestiging later meer over zal loslaten. Micha Reij: ”Het wordt daadwerkelijk een prachtige en frisse vestiging. De eigenaren achter deze vestiging hebben gezamenlijk succesvol vijf andere vestigingen (Delft, Gouda, Bleiswijk, Sliedrecht en Apeldoorn) in Nederland. Er zit dus veel kennis die hier in Enschede toegepast kan worden.

Informatie

Het speelparadijs zal over peuterochtenden beschikken en voor de bezoekers is er gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Ouders/begeleiders hebben gratis toegang. De Facebookpagina en Instagram, waar nu al winacties op te vinden zijn, zijn te vinden onder @eschedemonkeytown. De eerste ontwerpen zullen binnenkort op social media verschijnen. Mochten er vragen zijn, kan men die via de Facebookpagina of mailadres enschede@monkeytown.eu stellen.

monkey town enschede