Home / Actueel / Ladies Night | Kinepolis
Geplaatst op: 8 april 2022

Ladiesnight Costa!!

Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige avond en kom naar de Ladies Night bij Kinepolis.

Op woensdag 20 april organiseert kinepolis de eerste Ladies Night van 2022! Onder het genot van een heerlijk welkomstdrankje geniet je samen met je vriendinnen van Costa!! De ultieme feelgood film met zon, zee, strand, feesten, liefde en vriendschap. Daarnaast zijn er verschillende stands met accessoires, fashion, beauty en er worden prijzen verloot en natuurlijk ga je naar huis met een leuke goodiebag.

Costa!!

Spaanse stranden, zon, zee, feesten, liefde en vriendschap… met al deze ingrediënten is Costa!! dé ultieme zomerse feelgoodfilm. Anna reist met haar beste vriendin Bibi naar het spaanse Lloret de Mar om de fameuze club Costa te zien waar haar moeder Frida vroeger als propper werkte.

Eenmaal in Spanje blijkt de club helaas al lang niet meer the place to be, maar een vervallen karaokebar. Samen met haar nieuwe vrienden zet Anna alles op alles om de Battle of the Bars te winnen en van de Costa weer de vetste club van de strip te maken. Ondertussen laait de passie aan alle kanten op zoals dat alleen aan de costa kan. Zal Anna onder de Spaanse zon, net als haar moeder ooit, echte liefde vinden?


CAST / Abbey Hoes, Stephanie van Eer, Katja Schuurman, Soy Kroon, Sinan Eroglu, Ella-June Herard, Oscar Aerts, Lisa Zweerman, Roeland Fernhout, Tina de Bruin


Dat wil je niet missen! Bestel hier je kaarten.1 / 3