Home / Actueel / Ladies Night | Kinepolis

Ladiesnight Marokkaanse Bruiloft

Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige avond en kom naar de Ladies Night bij Kinepolis.

Op woensdag 1 juni organiseert kinepolis een Ladies Night! Onder het genot van een heerlijk welkomstdrankje geniet je samen met je vriendinnen van de film Marokkaanse Bruiloft. Onder het genot van een heerlijk welkomstdrankje geniet je samen met je vriendinnen van de Marokkaanse Bruiloft. Daarnaast zijn er verschillende stands, worden er prijzen verloot én ga je naar huis met een leuke goodiebag. Dat wil je niet missen!


Yasmine heeft maar één droom: een succesvol advocaat te worden. Ze werkt er keihard voor, maar haar omgeving maakt zich zorgen om haar vrijgezelle status. Een man vang je nu eenmaal eerder met een kookboek dan met een wetboek.

Aangemoedigd door haar vriendinnen dwingt Yasmine zichzelf om open te staan voor de liefde en dan vindt ze plots niet één, maar zelfs twee leuke mannen op haar pad. Terwijl in haar omgeving het ene na het andere bruiloftsfeest gevierd wordt, groeien Yasmine’s twijfels.

Waar de succesvolle arts steeds meer op haar zenuwen werkt, is de stoere monteur ineens haar cliënt in de rechtbank. Hoe weet ze zeker dat ze de juiste keuze maakt?