Home / Actueel / Jouw kinderfeestje bij Go Planet Parc?
Geplaatst op: 18 december 2019

Jouw kinderfeestje bij Go Planet Parc?

Ben jij op zoek naar een plek om een kinderfeestje te vieren? Bij Go Planet Parc ben je aan het juiste adres! Samen met Monkey Town maken we er een onvergetelijke dag van.

Monkey Party Aap

Monkey Town Enschede heeft verschillende arrangementen om jouw kinderfeestje een succes te maken. Bij het arrangement Monkey Aap Party krijg je: entree en ontvangst, onbeperkt limonade, patat met saus, een cadeautje voor de jarige en 1 spel lasergame met alle vriendjes.

Monkey Party Gorilla

Binnen het arrangement Monkey Party Gorilla krijg je: entree en ontvangst, onbeperkt limonade, patat met saus en snack naar keuze, een snoepzakje voor alle kinderen, een cadeautje voor de jarige en 1 spel lasergame met alle vriendjes.

Monkey Party: Verwenfeest

Binnen het arrangement Monkey Party: Verwenfeest heb je keuze uit 3 leuke gedekte tafels in thema:

Je krijgt daarnaast entree en ontvangst, onbeperkt limonade, een smulbox (patat met saus, snack naar keuze, appelmoes, cadeautje), een Slush Puppy, een snoepzakje voor alle kinderen bij vertrek, een cadeautje voor de jarige en 1 lasergame met alle vriendjes.

Wilt u meer informatie over Monkey Town Enschede? Klik op deze link. Wilt u weten wat Go Planet Parc nog meer voor u kan betekenen? Klik dan op deze link.