Home / Actueel / Herfstvakantie vier je bij Go Planet Parc!
Geplaatst op: 12 oktober 2020

Herfstvakantie vier je bij Go Planet Parc!

Deze week is de herfstvakantie in Nederland begonnen. Deze week heeft regio Noord al vakantie, volgende week hebben regio Midden en regio Zuid vakantie. Ben je op zoek naar leuke activiteiten om te doen met kids tijdens deze week? Overweeg dan eens een bezoek aan Go Planet Parc, want daar valt van alles te beleven.

Een aantal tips op een rijtje: 

-       Kom klimmen, klauteren en kruipen door tunnels of spring op de springkussens en trampolines bij Monkey Town. Ouders krijgen gratis entrée en kunnen gebruik maken van Wi-Fi.

-       Bij futuristisch indoor activiteitencentrum Zero55 kun je onder andere Lasergamen en E-karten. Gegarandeerd entertainment en adrenaline.

-       Op zoek naar een unieke midgetgolfervaring? Ga dan naar Midgetgolf Enschede Sensazia. Maak je keuze uit de ‘Glow Monkey Golfbaan’ of de ‘Marco Polo golfbaan’. Beide banen hebben een avontuurlijk verhaal waar je in mee wordt genomen. Combineer je midgetgolf uitje met de heerlijke Aziatische keuken van all-in restaurant Sensazia.

-       Zin in een minder actief uitje? Pak een filmpje bij Kinepolis Enschede. Momenteel draait daar o.a. Trolls wereldtour, Scoob!, de piraten van hiernaast, the bigfoot family, 100% wolf en meer!

-       Voor een uitje dat geschikt is voor alle doelgroepen kun je terecht bij Bowling Enschede. Met maar liefst 16 moderne bowlingbanen zijn zij het grootste bowlingcentrum van Twente. Een potje Poolen is bij Bowling/Poolhouse Enschede ook mogelijk.

-       De winter is in aantocht. Kun je niet wachten? Kom dan lekker schaatsen bij IJsbaan Twente. Deze volledig overdekte kunstijsbaan in Enschede heeft een 400 meterbaan, een 30*60 meterbaan en een middenterrein met een glijbaan en twee springkussens. Schaatsen, kleding en accessoires kunnen worden gehuurd.

Dan nog even dit

Alle ondernemers op Go Planet Parc houden zich aan de maatregelen van het RIVM. Om precies te zien welke maatregelen waar geldig zijn neem je een kijkje op de website van de betreffende ondernemer.

Fijne vakantie!